Порядок атестації асистента вчителя

ГПД закрили. Була інша посада,ось і перейшла. По положенню розряд залишається той самий,але вони опираються на те,що бухгалтер не пропусте,тому понизили. А тепер бухгалтер помінявся і поклав їм таке питання,а вони плечима знизують і все.

Відповідно до наказу 557 ( Про впорядкування умов оплати пр... | від 26.09.2005 № 557) вихователь отримує певну категорію (Ви вочевидь були вихователем без категорії - 11 тарифний розряд. Асистенти вчителя категорій не мають. Вони призначаються на посаду з тарифним розрядом від 10 до 12 (тим, який вказаний в штатному розписі). Якщо в штатному розписі тарифний розряд за посадою був 10, то Вас не могли взяти на інший. Для цього треба було вносити зміни до штатного розпису, а підстав на той момент не було. Ви можете пройти атестацію, і якщо Вам піднімуть тарифний розряд, то на підставі атестації внесуть зміни до штатного розписи. І нехай ваші керівники перестануть все валити на бухгалтера. Бухгалтеру який наказ дадуть, за таким і буде платити заробітну плату. А ось керівники мають знати чинні нормативні акти

1 Вподобання

Доброго вечора. Я атестувалась у 2019 роціяк вчитель початкових класів, маю першу категорію. Два роки вже працюю асистентом вчителя. В цьому році мала б атестуватись як вчитель. На наступний рік знову буду на посаді вчитель початкових класів. Міжатестаційний період буде становити 6 років. Чи зніметься з мене перша кваліфікаційна категорія? Коли маю атестуватись як вчитель початкових класів?

Доброго вечора. Працюю асистентом вчителя 2.2р. вищої освіти немає. Адміністрація ліцею повідомили мені що я повинна атестуватись.
Мене цікавить чи потрібно мені атестуватись якщо немає ще 150 год.підвищення кваліфікації?

Маю теж схоже питання. Чи має асистент вчителя проводити відкритий виховний захід до атестації? Яким документом можна підтвердити чи заперечити?

Маю питання, як проходить атестація асистента вчителя на підтвердження 12 т.р. ? Чи потрібно показувати відкритий виховний захід? Адміністрація наполягає