Тарифний розряд муз. керівника після отримання магістра

Добрий день. Будь ласка допоможіть розібратись. В 2022 році влаштувалась музичним керівником в ЗДО з дипломом бакалавра “музичне мистецтво”, якщо я правильно зрозуміла , призначили 8 тарифний розряд, так як не було повної вищої освіти. На даний час отримала диплом магістра “музичне мистецтво”. Чи маю я право претендувати на підвищення розряду до 9 так як уже маю повну вищу освіту лише із-за наявності диплома магістра не проходячи поки що атестацію на підвищення категорії?

Взагалі не розумію яким чином Вам встановили 8 тр, якщо відповідно до наказу 557 " Фахівцям, які не мають освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста (до введення в дію Закону України “Про освіту” - середньої спеціальної освіти), установлюється 9 тарифний розряд." Дивіться додаток 9 до наказу Про впорядкування умов оплати пр... | від 26.09.2005 № 557

Добрий день,тоді питання полягає в тому,який тарифний розряд мені мали встановити після того як я отримала диплом магістра, без проходження атестації ??

Я ж дала посилання на наказ. Там у музичних керівників без категорії лише 9й тарифний розряд (незалежно від рівня освіти).

Дякую Вам за відповідь