Чи не зарано бізнес навчання для дитини у 14 років?

Всім привіт, я маю сина 14 років, він зараз навчається онлайн в школі в Україні, а в нашій школі навчання онлайн - це майже відсутнє навчання, тому роздумуємо, щоб віддати дитину на додаткові заняття (він вже займається з репетитором з математики). Чоловік запропонував віддати його в бізнес школу для дітей, там заняття онлайн, але все одно я не впевнена, чи потрібно таке дитині зараз.

З одного боку, це добре, він познайомиться з новими людьми, та й навчити рахувати гроші не завадить, але може це буде велика нагрузка (бо є ще ж і репетитор). Коротше, поділиться досвідом чи думками будь ласка

якщо важливо, обираємо між mbakids та сфінкс клаб
Якщо у когось є інші рекомендації, то також поділіться будь ласка

Віддавати дитину в такі школи - пуста викачка грошей. Це краще робити з молодшого віку, тоді є толк. Зараз логічніше віддати до репетитора.

думаєте, з молодшого віку буде більше користі? бо мені навпаки здається, що це має сенс пізніше - може років з 16, бо там як раз і кар’єрні навики, і спілкування й таке інше

З молодшого віку все несе більше користі, бо дитина краще запам’ятовує інформацію, її легше навчати.

Потрібно дивитись програму навчання, якщо там базові речі, які формують світогляд дитини та корисні звички, навчають фінансової грамотністі, плануванню тощо, то чому б не пройти таке навчання вже у 14 років.

1 Вподобання