Вітаємо на Форум.ОСВІТА.UA!

тарифний розряд чітко визначений в наказі 557. Про впорядкування умов оплати пр... | від 26.09.2005 № 557. Інше питання яким чином їх встановили 2 категорію

Вона пройшла курси підвищення кваліфікації, а була спочатку без категорії

всі проходять курси. це обов’язкова вимога. Але їй могли лише в межах “без категорії” підняти з 10 до 11 тарифного розряду, а не встановлювати 2 категорію

У неї був 11 розряд, на перше робоче місце прийняли у 2018році, це перша атестація

Значить не правильно прийняли. Мали при прийнятті встановити 10 тр. Там же чітко в наказі визначено

1 Вподобання

в наказі прописано 10-11розряд

Буде аудит, який встановить неправильність встановлення розряду, відраху напишуть порушення на всю суму від 2018 року

1 Вподобання

11 тарифний розряд встановлюється при прийнятті на роботу тим, хто має диплом магістра

1 Вподобання

Ого, це дуже цікаво. А порушення буде сплачувати бухгалтер чи заклад?

У бухгалтера є наказ керівника про оплату праці

То ж вище Галина написала, що це неправомірно, а вона в тому точно розуміється…
Тепер мені цікаво, хто буде платити штраф у цій всій історії

До штрафу треба дожити. КРУ виставить суму порушень (а вони примудряються прописати всю суму виплаченої заробітної плати, а не різницю, у нас колись заклад скрізь в ЗМІ прозвучав з сумами порушень у міліони, хоча це було невірно, бо мали визначити лише різницю). Потім, якщо сума порушень буде велика, передадуть в прокуратуру. Штрафи будуть лише якщо під на суд. У нашому випадку ніяких штрафів не було.
У бухгалтера дійсно є наказ. Він сам нічого нікому не платить і не встановлює.

1 Вподобання

Просто мають за результатами перевірки превести у відповідність. Тому краще зараз визнати недійсним рішення атестаційної комісії та підтвердити 11 тр, і рекомендувати отримання освіти рівня магістра. А взагалі, проблема в тому, що зараз головний розпорядник не затверджує тарифікацію, бо ми завжди перевіряли, а відловлювали такі випадки

1 Вподобання

Доброго дня. Маю вищу освіту Спеціаліста інженера харчових технологій, де мала 8 хімічних дисциплін, хочу здобути диплом вчителя хімії на бютжетній основі. Ще маю інвалідність 3-ї групи.

1 Вподобання

За діпломом бакалавра я вчитель музичного мистецтва та англійської мови, а за диплом магістра - викладач музичного мистецтва закладу вищої освіти. Викладаю англійську мову та музичне мистецтво. Хочу атестуватися на другу категорію. Чи можу я атестуватися як вчитель англійської мови? І чи зможу я в майбутньому атестуватися на вищу категорію як вчитель англійської мови?

Доброго дня!Працюю перший рік асистентом вчителя в інклюзивному класі.Цікавить, скільки годин курсів маю пройти для атестації.І ще запитання:це мають бути курси лише з питань інклюзії чи з інших тем(педагогіка, психологія,початкова школа…).
Якщо курси на різні теми,то скільки годин на тему інклюзії,а скільки на інші,чи це все не важливо і рахується загальна кількість?
Будь ласка,поясніть,бо до кінця не розумію цього процесу.

Вітаю! Мені 31 рік, маю повну вищу освіту (бакалавр та магістр із політології). Цього року хочу вступити на мистецтвознавця у НАОМА у Києві на другу вищу на мистецтвознавця (контракт). Чи маю я для цього здавати НМТ? Поки що готуюся лише до творчого конкурсу. У академії відповідають, що це стане відомо ближче до вступної кампанії - чи нема у форумчан схожого досвіду у минулі роки? І чи правильно розумію, що вступати матиму на мистецтвознавця на бакалаврат із подальшою здачею академрізниці? Дякую наперед. Всім гарного дня.

Вітання! Я засновник бізнес-стартапу iScreen.

Коротко кажучи, це додаток, який використовує вашу камеру на ноутбуці (або комп’ютері), щоб, якщо ви проєктором на стіну виводите якийсь матеріал ви, натискаючи на місце в стіні, симулювали мишку. Тобто ви можете водити рукою по стіні немов це була б інтерактивна дошка!

Я проводжу опитування, щоб дослідити, чи потрібна така технологія людям зі сфери освіти. Буду дуже вдячний якщо ви пройдете та поширите опитування серед цільової аудиторії.

Учасникам опитування буде як бонус наданий безоплатний місяць користування сервісом!

Доброго дня! Підкажіть будь ласка, чи маю я право на квоту 2, якщо я з м. Нова Каховка, прожила 8 місяців в окупації, потім ми виїхали і весь цей час не покидали Україну, але зараз ми виїжджатимемо за кордон, чи буде дійсна квота 2? Бо я хочу повернутися скласти нмт 2025 і вступити на онлайн навчання в український університет.

Вітаю! Хотіла б з Вами поділитися своїм сайтом казок та розвиваючих матеріалів. https://kidstime.org.ua/. Мета сайту - це проводження якісного часу з дітками перед сном, за допомогою цікавих казок та повчальних історій. Впровадження навчальних матеріалів буде згодом.
Була б щаслива почути від вас побажання/рекомендації/конструктивну критику. Дякую!