Доброго дня, подавав заяву в КПІ, але в останню мить плани змінилися та вирішив вибрати іншу спеціальність. Я був рекомендований на бюджет в КПІ, але поступаю на контракт в інший ВУЗ. Підкажіть будь ласка, чи обов’язково мені писати відмову від бюджетного місця і як це зробити?
Ніякої відмови від бюджетного місця писати не потрібно. Якщо вирішили все ж відмовитися, забирайте документи, поки ще немає наказу про зарахування! Коли буде наказ, витратите більше часу на це, бо доведеться писати заяву на відрахування за власним бажанням і чекати наказу про відрахування вас з університету. І вже потім віддадуть документи.
Якщо документи ще не подавали, а були просто рекомендовані, але не хочете туди вступати, просто не подавайте туди документи і все. Це і буде вважатися вашою відмовою від бюджетного місця.
Документи не подавав, але зателефонували з КПІ та порадили написати відмову. Дякую за розгорнуту відповідь
В мене схожа проблема. Але я хочу відмовитися від державного і подати на контракт в той самий університет. Підскажіть мені, як правильно це зробити
Связаться с ПК этого вуза и сообщить свои планы. А они уж там разберуться - ведь обе эти заявки в их “юрисдикции” )