Підкажіть будь-ласка як працює під час карантину вчитель-сумісник.чи буде оплата як всім працівникам?
Вчитель-сумісник не працює під час карантину, тому ніхто нічого йому не заплатить.
Але чому він не працює,якщо я також надаю дистанційно завдання,тести та ін. Тобто мої учні не вивчають мій предмет,добре,що це не математика в 11 класі.
Є поснення http://osvita.ua/school/72009/
Тому на час оголошеного карантину за вчителями, викладачами, вихователями, керівниками гуртків, які працюють у декількох закладах освіти, оплата праці яких здійснюється за тарифікацією, має зберігатися заробітна плата за кожним з цих закладів, незалежно від обсягу педагогічного навантаження.
А ще є роз’яснення МОН.
Підкажіть, будь ласка, як оплачується робота вчителя під час карантину, якщо години він вичитує як заміну уроків вакансії? У вчителя навантаження 27 годин, є 2 години предмета, які винесені на вакансію, спеціалістів, які могли би мати навантаження з цього предмета в школі більше немає. З учнями вчитель працює дистанційно, а оплатити як?
Ввести до навантаження вчителя наказом від 10 березня
Я все ж таки змогла довести бухгалтеріі,що мені необхідно платити зарплату за фактично проведені уроки,тобто як і було під час звичайного навчання.за 2 рази виплатити зарплату за березень.і в кінці отримала розрахунок за відпустку
Приємно це читати…