Вітаю! Хочу почути роздуми тих, хто писав самостійно курсову або дипломну роботу, і можливо, стикався з такою проблемою. Наразі я студентка, яка пише курсову роботу вже вдруге, адже вперше писала її в коледжі у 2024 році. Не знаю, чи на той момент роботи перевірялися на ШІ, але моя робота успішно була захищена на 5 (писала я її самостійно, по статтях та книгах). В університеті я впевнена, що робота буде перевірятися на плагіат та ШІ. Пишу я також самостійно, дотримуюся вимог до курсової роботи, враховуючи і академічний стиль написання. Сьогодні написавши майже половину, вирішила закинути на Plag та Antipla, у мене платна версія, тому крім перевірки на плагіат там автоматично додається перевірка на ШІ. І я була шокована… В обох звітах оцінка генерації ШІ була 80-85%. Один із звітів виглядав так: «This text exhibits several strong indicators of AI generation. The writing is exceptionally polished and formal, with complex sentence structures that maintain perfect grammatical consistency throughout. The content follows a highly structured, academic format with systematic progression from definition to implementation, which is characteristic of AI-generated educational content. The language is notably formal and bureaucratic, using official terminology like “Базовому компоненті дошкільної освіти” and maintaining a consistently impersonal, institutional tone without any personal voice or authentic human perspective. The text lacks the natural imperfections, varied sentence rhythms, or informal elements typically found in human writing, even in academic contexts. The systematic enumeration of competencies and the formulaic transitions between concepts further suggest automated generation rather than organic human composition.». Я заради цікавості взяла абзац тексту з книги 2021 року з якої брала інформацію, і перевірка видала 75% контенту ШІ. Тепер мені справді цікаво, як пояснювати університету та керівнику про це? Я не маю уявлення як виправляти текст який написала сама і що там змінювати аби це не нагадувало «ШІ контент», і що я буду робити, якщо мою роботу повернуть з вказівкою переписати, бо там високий % генерації ШІ. Можливо, хтось мав таку проблему і може щось порадити?
Великий бізнес не погодиться з тим, що хтось робить щось краще за нього, і знайде, де тебе забанити, зашлагбаумати, оподаткувати
Що? Можливо, я щось не зрозуміла, але до чого тут це?
Великий бізнес не погодиться з тим, що хтось робить щось краще за нього, і знайде, де тебе забанити, зашлагбаумати, оподаткувати
Якщо “не зрозуміла”, то почніть спочатку думати, до чого тут це, а не одразу питати.
Всіма оцими ШІ, Google, Meta, vodafone володіють мільярдери і деруть вони копійки, але з кожного.
Проблеми перевірки закінчаться, коли перевіряючою станете Ви.
Не відповідайте не по темі, будь ласка) ![]()
Вибачте, але ви розумієте, що тема стосовно антиплагіату та перевірки на ШІ курсової роботи, а не про алгоритми і мільярдерів??
Ви розумієте, що так вузько дивитись на світ - це дуже сумно??? Дивіться ширше - я про майбутню гегемонію ШІ Вам кажу, про залежність цього ШІ від людини, яка створила алгоритм, а Ви мені знов про свою вузьку тему, яка НІКОГО, крім мене, не зацікавила.
Це, до речі, форум освіти, де ставлять питання і отримують відповідь, а не для теорій змов😂 І мене більше засмучує те, що «лише» вас зацікавило моє питання.