Поможіть будь ласка

Доброго дня що мені робити я поступив в бурсу вже пройшла можна сказати неділя но я хочу вернуться в школу в 10 клас що мені для цього треба і що буде далі я так поняв мені нада буде після 11 класу платити яка там може бути сума (срочно треба)

Хто Вам таке сказав, що треба щось платити? Нічого платити не треба. Нехай батьки (чи офіційний опікун) йдуть в школу домовлятись що Вас приймуть, потім з довідкою зі школи треба відрахуватись з “бурси” (швидше за все через дозвіл служби з питань дітей).

Ні ви не так поняли я ось перейду в 10 і одучусь до 11 в тоді як поступать кудись мені нада буде платити бо кажуть типо я вже був на бесп тепер уйду а в другий раз то вже платить.

Я сомневаюсь, что вы будете опять поступать в ПТУ (НРК4). Сейчас вы в ПТУ учитесь на уровне НРК3 (раз у вас еще нет аттестата). Скорее всего на НРК4, снова в ПТУ, но с аттестатом вас уже не примут - да, попытка сгорит, если сейчас отчислитесь.
Видимо, вас таки интересует высшее образование, или как говорят “поступать на бакалавра в универ”, да? )
Но это уже - уровень высшего образования. Гражданин Украины имеет право один раз отучиться на бюджете на каждом уровне высшего образования: “на младшего бакалавра” (НРК5), “на бакалавра” (НРК6), “на магистра” (НРК7). Т.е. когда вы получите аттестат, вы совершенно спокойно сможете поступать в колледж “на младшего бакалавра” или в вуз “на бакалавра” - на бюджет - если пройдете по балам НМТ туда.

я все зрозуміла (чому Ви вирішили що ні?). І повторюю вдруге: нічого платити не треба. Процедура відшкодування існує лише у вищій освіті. Навіть в коледжах (не не що пту) такого немає. Там (в коледжах) просто прописано, що не приймають вдруге на безкоштовну освіту, якщо не відпрацював після отримання попередньої безкоштовної освіти 8 років. Після 8 років стажу можна повторно вступати на бюджет (у вищій освіті така можливість відсутня). У Вас взагалі немає набутої освіти. Тому Вам ніхто не завадить знову вступити на навчання на бюджет. НІЧОГО ВІДШКОДОВУВАТИ НЕ ТРЕБА!

1 Вподобання

Тоїсть мені спокойно можна вертатися в 10 а після 11 зможу поступить на сварщика чи на пожарніка без проблем?.

так! можете повертатись в школу, а після 11 класу вступати куди захочете

Дякую за відповідь!

А що на щот де які говорять що школи до 9 класів буде це правда? Чи це не віздє