Добрий день!
Маю дві освіти “практичний психолог” та “вчитель початкових класів”. На даний момент маю основне навантаження психолога та 1 годину вчителя початкових класів. У цьому році має бути чергова атестація як вчителя початкових класів. Але мені відмовлено, аргументуючи ти, що я маю основне навантаження як психолог. Чи правомірно це?
Добрый вечер мой ребенок поступил в спортивный колею в том году на очное обучение так сложились обстоятельства что нам нужна либо заочное либо онлайн .Мне в колледже отказали в таком обучении.Мы учимся на контракте я хочу забрать документы и перевести в другой колледж где есть онлайн администрация препятствует грубит и угрожает полицией что будут сообщать в службу по детям. Не понимаю в чем проблема справку предоставила что ее берут в другой колледж.Такое ощущение что я им дорогу перешла такого хамства я ещё не видела.
Вам не погрожують, а роз’яснюють, що відрахування неповнолітнього студента з навчального закладу здійснюється лише за погодженням з службою з питань дітей. По іншому відрахувати Вашу “дитину” вони не можуть. Звертайтесь за дозволом у службу.
цікаво як взагалі може проходити навчання в спортивному коледжі (я ж правильно зрозуміла слово “колею”?)? Це ж специфічні умови навчання. Має бути відповідний зал (поле), тренажери. Це як музикантів не навчають заочно або онлайн.