Де краща ситуація з навчання на Міжнародному праві?

Доброго дня! Я з Дніпра, вступаю на бакалаврат вдруге. Хочу дійсно хорошу освіту і мати можливість працювати з гарними викладачами. Наразі обираю між Каразіна і НЮУ Ярослава Мудрого, але отримую неоднозначні відгуки про обидва виші. Розкажіть будь ласка, як проходить навчання у вас?
Можливо знаєте там викладачів чи студентів, які у них враження про місце? Викладачі читають зі слайдів? Чи є можливість задавати питання, отримувати структурований фідбек? Чи достатньо матеріалів для опрацювання? Чи толерується російська мова? Чи якісне наповнення профільних курсів?

Буду вдячна за будь-яку пораду. Можливо є інші хороші ВНЗ, де викладають міжнародне право на гідному рівні? Дайте знати!

Це точно. Коли син на 2 курсі проходив співбесіду на Єнамін на безкоштовний практикум (потім влаштовують у себе на роботу), то брали вони лише студентів КПІ і КНУ Шевченка. Так у них і насторінці було написано. Колись наш місцевий завод Гідросила пропонував абітурієнтам заключати договір, що якщо вступлять в КПІ, і після навчання приїдуть до них на роботу, то платитимуть від заводу стипендію. Хоча є місцевий виш, але хотіли саме КПІ.

1 Вподобання

Коли здається - хреститись треба!
Рейтинги скрізь різні, подекуди проплачені, це не секрет.