Тут жах відбувається. Я вчуся в школі 57 Київ. Тут одні корупціонери, мені не пощастило з класним керівником, я можу багато чого розказати, але скажу коротко: багато дивних моментів, нас заставляють ходити на репетиції, у нас нмт, екзамени, багато проблем, нас тупо забирають з усіх уроків останні два тижні, весь день репетиції, заставляють на них ходити, вчитель кричить, якщо хтось хоч одне слово не вивчив, постійно цим грузять, повинні бути для одинадцятикласників вільні дні і підготовки до екзаменів, а нас маринують у школі багато годин цими репетиціями. Потім люди із батьківського комітету неадекватні, вони постійно роблять великі збори коштів, на цей останній звоник по 4400К з кожного, на айфон для класухи, 40 букетів для вчителів, більшість із них ми навіть не знаємо, якісь банти і тд, прикриваються до за спинами дітей, типу це ж для ваших же дітей робиться, хоча тут для дітей нічого немає, причому тебе не питають чи хочеш ти, ставлять ультиматуми, пишуть в особисте, типу здавайте гроші і тд. Потім в нас випускний буде в готелі феірмонт за 250 долларів і ще можуть погрожувати атеїстом типу якщо не будеш приймати участь, то погіршать атестат