Питання щодо магістратури

Всім привіт, таке питання якщо я, наприклад хочу відрахуватися з однієї спеціальності магістратури й поступити на іншу спеціальність магістратури чи можливо це зробити? І чи не буде ніяких проблем з цим?

все залежить від багатьох нюансів, які Ви в питанні не вказали. Ви вчитесь на бюджеті? А плануєте вступати теж на бюджет? Ваше навчання Вам обійдеться дорожче від контракт. Ви чоловік і маєте відстрочку? Ви її втратите.
А якщо Ви навчаєтесь на контракті, питання відстрочки Вас не турбує, то можете хоч щороку відраховуватись і знову вступати на нову спеціальність доки не набридне і грошей вистачатиме. Пам’ятаєте в літературі було таке поняття “вічний студент”?

1 Вподобання

Мені навіть 25 років немає, також навчаюсь на бюджеті й хочу спробувати на бюджет потрапити тільки на іншу спеціальність

От я й пишу, що на бюджет Вам знову не вигідно. Вартість 1 року бюджету приблизно дорівнює 3 рокам контракту. А навчання в магістратурі триває встього 1,5 років. Тож компенсація року навчання Вам обійдеться дорожче ніж весь новий контракт

Ви можете підійти в бухгалтерію свого закладу аби сказали скільки Вам доведеться в відшкодовувати і порівняти з вартістю контракту

1 Вподобання

Дякую вам за допомогу :smiley: