Доброго дня, я працювала вихователем в навчально-реабіл. центрі , маю вищу категорію, 15 р.стажу, мала перерву 3 роки в роботі, далі працювала 1 рік в ЗДО вихователем спецгрупи, зараз планую влаштуватися в ЗОШ-ліцей на посаду логопеда та вчителя історії. Чи збережеться за мною вища категорія і мій стаж та коли я зможу атестуватися на цих посадах? (Маю диплом:логопеда, вчителя історії та соціального реабілітолога) Дякую
Ви ж збираєтесь працювати за геть іншими посадами. То яким чином категорія маж зберегтись. Там же і освіта має бути інша
Доброго дня, ви не відповіли, тоді скажіть яка буде в мене категорія, якщо я піду працювати логопедом чи вчителем історії і чи збережеться стаж?
Я не знаю яка у Вас буде категорія. Треба ж дивитись яка освіта. Логопед, виховвтель і вчитель це взагалі різні посади. У закладі взнавайте на яку категорію, відповідно до Вашої освіти, Вас приймуть
Я працювала вихователем, маючи диплом вчителя історії, всі три дипломи після закінчення університету -це спеціаліст, а логопед-магістр