Відрахування за власним бажанням з Університету

Добрий вечір!
На першому курсі,після зимової сесії вирішила відрахуватися за власним бажанням.
За договором я маю сплачувати не пізніше 25 серпня або не пізніше 25 січня.
За перший семестр я сплатила,за другий ні,так як писала заяву на відрахування 21 січня.

В деканаті у мене заяву прийняли ,більше нічого не вимагали!

Але як потім я дізналася,мені повинні були дати обхідний лист,навчальну карту і заліковку,які повинні бути завізовані в бібліотеці,методичним відділом,в гуртожитку і контрольному відділі або у декана;проект наказу,додати згоду декана де навчаєшся також відмітку про відсутність академічної та фінансової заборгованості.

Пройшло вже три тижні ,а наказу на відрахування ще немає.Та і взагалі я не знаю чи вони мою заяву зареєстрували,без обхідного листа ,та всіх вище зазначених документів.
Чи правомірно з їхнього боку не прийняти та не за реєструвати заяву,чи можливо вони відтягують час,щоб я сплатила за другий семестр.

Бо по договору пункт 3 за несвоєчасне виконання замовником своїх обовʼязків за даним договором замовник сплачує закладу пеню у розмірі подвійної облікової НБУ за кожен день прострочення.Пункт 4 У разі прострочення замовником платежів,передбачених цим договором більше чим на 30 календарних днів,замовник,додатково до пені ,передбаченої п3. його розділу,сплачує закладу штраф у сумі 0.1% від суми простроченого платежу в п.3.

Чи мають право з мене вимагати відшкодування,за несвоєчасну оплату,і оплату за другий семестр,якщо написала заяву на відрахування раніше 25 січня?І так як наданий час ще не відрахована,і вважаюся ще студенткою ?
Що робити в такому випадку?Вимагати обхідний лист,і всі документи додавати до своєї заяви ?Чи підпишуть тоді в бухгалтерії якщо не сплачено за другий семестр ?
Писала їм на електронну пошту,питала чи в мене заборгованість,на що вони мені відповіли,що все залежить від того коли саме мене відрахують!Але відрахувати мене вони не дуже поспішають.