Відновлення свідоцтво

Добрий день, я закінчила навчання в 2020 році.
10 червня 2020 був виданий документів , а саме свідоцтво про здобуття базової середньої освіти та додаток до нього.
З початку повномаштабної війни 2022 року я швидко виїжджала зі сім’єю з міста, то по документам не взяла ці документи.
В додатку “Дія” підтягнувся документ про свідоцтво про здобуття баз. сер. освіти.
Наразі мені треба відновити ці документи саме в паперовому вигляді (свідоцтво та додаток до нього)
Я знаю, що зараз школа призупинила свою діяльність, але як я розумію - зачинилися. Школа зараз знаходиться в окупованій частині України.
Я не знаю до кого звертатися, бо при якому директор я навчалася, то вона звалила в росія з початку війни. Другий директор, що був раніше зам директором, то він помер від раку в 2023 році. Третього директора я взагалі не знаю, намагаючи знайти хочь якусь інформацію, то номер на котрий я дзвонила, то відповіді не було на жаль.
По суті код та номер свідоцтво я маю, але я не впевнена, що для вступу підійде онлайн формату з Дії, та варто щоб було паперова, оригінал.
Що мені робити та куди звертатись в такому випадку?

1. а чому Ви в 2022 році не отримали документ про повну середню освіту (адже після 9 класу Ви мали продовжити навчання), то може треба було звертатись саме за виготовленням цього документу? В 2022 році була процедура, коли випускникам шкіл з окупованих шкіл на “материковій частині”.
  2. Раджу звернутись на гарячу лінію МОН