Відрахування після 2 курсу

Доброго дня, хочу відрахуватись з 2 курсу коледжу, просять довідку де я буду далі вчитись, а я далі вчитись не буду. Зверталась в інші коледжі з проханням «взяти на навчання» (просто просила аби дали цю довідку щоб я могла відрахуватись) мені всі відмовляли. Не дають академ відпустку, я спілкувалась з юристами мені сказали, що я маю право взяти академічну відпустку по сімейним обставинам, в розмові з майстром в/н вона мене майже прямим текстом послала і заставляють їздити на навчання, а я мʼяко кажучи навіть пики їхні бачити не можу (за 2 роки постійно піддавалась булінгу зі сторони викладачів)

Немного непонятно…
Если колледж, то после второго курса - получаем аттестат и идем, куда хотим
Упоминание “мастера” намекает, что это - не совсем “тот” колледж… Скорее это - ПТУ.
А в ПТУ аттестат можно получить только по окончании обучения, а не в середине. И тогда, действтительно, просто так уйти, без аттестата вам никто не даст - вы можете только перейти в другое учебное заведение для окончания среднего образования и получения аттестата.

Так что открытым остается вопрос - где же вы сейчас учитесь? Каков уровень (НРК) вашего учебного заведения? :slight_smile:

1 Вподобання

якщо вчитесь не в коледжі, а в професійному ліцеї (рівень освіти “кваліфікований робітник”), то дійсно не можете отримати атестат до замого завершення навчання (як Вам вже написали), але можете перевестись назад в школу. Саме тому й просять довідку про те, де будете навчатись. Або можна було ступити на базі 9 класів в інший ліцей, якщо цей Вас не влаштовує.