Моя дитина навчається у третьому класі. Дирекція школи затвердила 4 дні на тиждень (крім понеділка) нульові уроки. Вівторок, середа, п’ятниця на 7:40 уроки фізичного виховання, четвер - урок інформатики також на 7:40. Класний керівник наполягає, щоб ніхто із дітей не спізнювався. Чи можливо якимось чином вплинути на дирекцію школи, щоб відмінили нульові уроки або зменшили кількість таких уроків до 1 дня на тиждень.
Це вирішується лише внутрішніми документами школи. Якщо проти всі батьки, то пишіть колективне звернення на ім’я директора школи. Пам’ятаю, коли я, наприкінці 80х навчалась в школі, де ьуло 2 щміни, одного року на зимовий час змінили графік, перший урок поставили на 7.30 (так уроки на 8.00), і зробили перерви по 5 хв лише з однією довгою аби поїсти, щоб діти раніше вертались додому пісоя 2ї зміни ми тоді вчилист на першій зміні. Всім так сподобалось, що значно раніше звільнюються зі школи, і ще багато часу лишається, що коли весною хотіли перевести на звичний графік, то всі відмовились, і заьажали й далі ходити за старим розкладом на 7.30. Так що вирішуйте ці питання лише в колективі. Гадаю у вас теж знайдеться багато таких батьків, якім зручніше завести дитину в школу перед роботою, якщо працюють на 8.00
Зрозумів, дякую за консультацію!
Вітаю!Потрібна консультація ,коли можу атестуватися,якщо по закінченню магістратури 2021 р на підставі заяви присвоїли 11 розряд(рік тому) чи вважається це атестацією???чи маю право позачергово атестуватися?
Вітаю!
Якщо вам присвоїли 11-й тарифний розряд на підставі заяви після закінчення магістратури, це не є атестацією, а лише встановленням відповідного розряду згідно з рівнем освіти.
Щодо позачергової атестації, ви маєте право подати заяву, якщо:
- Минув рік після встановлення розряду.
- Ви маєте підстави для підвищення кваліфікаційної категорії (курси, професійні досягнення тощо).
Точні терміни та умови можуть залежати від атестаційного положення вашого закладу. Рекомендую звернутися до атестаційної комісії вашого навчального закладу або місцевого управління освіти для уточнення деталей.