Потрібна консультація

Моя дитина навчається у третьому класі. Дирекція школи затвердила 4 дні на тиждень (крім понеділка) нульові уроки. Вівторок, середа, п’ятниця на 7:40 уроки фізичного виховання, четвер - урок інформатики також на 7:40. Класний керівник наполягає, щоб ніхто із дітей не спізнювався. Чи можливо якимось чином вплинути на дирекцію школи, щоб відмінили нульові уроки або зменшили кількість таких уроків до 1 дня на тиждень.

Це вирішується лише внутрішніми документами школи. Якщо проти всі батьки, то пишіть колективне звернення на ім’я директора школи. Пам’ятаю, коли я, наприкінці 80х навчалась в школі, де ьуло 2 щміни, одного року на зимовий час змінили графік, перший урок поставили на 7.30 (так уроки на 8.00), і зробили перерви по 5 хв лише з однією довгою аби поїсти, щоб діти раніше вертались додому пісоя 2ї зміни ми тоді вчилист на першій зміні. Всім так сподобалось, що значно раніше звільнюються зі школи, і ще багато часу лишається, що коли весною хотіли перевести на звичний графік, то всі відмовились, і заьажали й далі ходити за старим розкладом на 7.30. Так що вирішуйте ці питання лише в колективі. Гадаю у вас теж знайдеться багато таких батьків, якім зручніше завести дитину в школу перед роботою, якщо працюють на 8.00

Зрозумів, дякую за консультацію!