Добрий день! Підкажіть, будь ласка, можливо хтось готувався до екзаменів ЄВІ (англійська) та ТЗНК, щоб вступити до магістратури. Хочу придбати такі книжки для підготовки. Можливо, хтось купував. Чи є сенс в цих книжках, та чи дієві вони? Можливо, хтось зможе порадити гарні книжки інших авторів? Розкажіть, як готувалися Ви. Потрібен гарний бал (мінімум 150).
Буду вдячна!!!
P.S. вступати бути в наступному році, але підготовку хочу розпочати зараз.
це все дуже індивідуально. Чужий досвід Вам не допоможе. Наприклад, досвід мого сина: він жодних книг не купував, до репетиторів чи курси не ходив, а взагалі працював під час навчання на бакалавра. Англійську вчив виключно в школі та універі на заняттях. Бал ЄВІ 165. Хтось інший може ходити до репетиторів, і здати погано.
Син моєї подруги свого часу взагалі в школі не вчився (гуляв), ніякі збірники для підготовки до ЗНО вона не купувала, бо знала, що вони будуть лежати не відкриті. Здав ЗНО на 140+, в той час, як і донька колеги, яка 3 роки ходила до репетиторів, завалила ЗНО з історії України і нікуди не вступила.
Якщо Ви хочете готуватись, то готуйтесь всіма способама, які вважаєте за потрібне. Хочете придбати книги, придбайте.
Зрозуміла. Дуже Вам дякую!)))
Добрий день.
Мені і моїй подрузі дуже допомогли курси в ТГ @tznk_logic
Там гарні курси і спринти. Раджу. Реально дуже допомагають!
Особисто моя думка, щодо книжок з ЄВІ англійської, - то не обов’язково. На ЄВІ майже такі самі завдання, як на НМТ чи ЗНО. Якщо є якийсь старий підручник для підготовки, то він підійде. Головне вивчити хоча б до рівня B1/B2.
Можу порадити ще ютуб канал @fatkin.school
Він розбирає Єві завдання, дає поради і лайфхаки, та має свій окремий курс підготовки. Дуже класний викладач. Послухайте.
Дякую за Ваші поради)))!