Підготовка до ЄВІ, ТЗНК магістратура

Добрий день! Підкажіть, будь ласка, можливо хтось готувався до екзаменів ЄВІ (англійська) та ТЗНК, щоб вступити до магістратури. Хочу придбати такі книжки для підготовки. Можливо, хтось купував. Чи є сенс в цих книжках, та чи дієві вони? Можливо, хтось зможе порадити гарні книжки інших авторів? Розкажіть, як готувалися Ви. Потрібен гарний бал (мінімум 150).
Буду вдячна!!!
P.S. вступати бути в наступному році, але підготовку хочу розпочати зараз.

це все дуже індивідуально. Чужий досвід Вам не допоможе. Наприклад, досвід мого сина: він жодних книг не купував, до репетиторів чи курси не ходив, а взагалі працював під час навчання на бакалавра. Англійську вчив виключно в школі та універі на заняттях. Бал ЄВІ 165. Хтось інший може ходити до репетиторів, і здати погано.
Син моєї подруги свого часу взагалі в школі не вчився (гуляв), ніякі збірники для підготовки до ЗНО вона не купувала, бо знала, що вони будуть лежати не відкриті. Здав ЗНО на 140+, в той час, як і донька колеги, яка 3 роки ходила до репетиторів, завалила ЗНО з історії України і нікуди не вступила.
Якщо Ви хочете готуватись, то готуйтесь всіма способама, які вважаєте за потрібне. Хочете придбати книги, придбайте.

1 Вподобання

Зрозуміла. Дуже Вам дякую!)))

Добрий день.
Мені і моїй подрузі дуже допомогли курси в ТГ @tznk_logic
Там гарні курси і спринти. Раджу. Реально дуже допомагають!:fire:
Особисто моя думка, щодо книжок з ЄВІ англійської, - то не обов’язково. На ЄВІ майже такі самі завдання, як на НМТ чи ЗНО. Якщо є якийсь старий підручник для підготовки, то він підійде. Головне вивчити хоча б до рівня B1/B2.
Можу порадити ще ютуб канал @fatkin.school
Він розбирає Єві завдання, дає поради і лайфхаки, та має свій окремий курс підготовки. Дуже класний викладач. Послухайте.

1 Вподобання

Дякую за Ваші поради)))!

1 Вподобання