Електронний кабінет вступника (про пункт про бюджет)

Допоможіть будь ласка (
Я не розумію, що потрібно мені обрати в пункті “Обраний освітній ступінь за бюджетні кошти”, якщо я була в коледжі на бюджеті 2 років й відрахувалася з нього за власним бажанням (так я закінчила як 11 клас), але вступаю на іншу спеціальність в університеті.
В кого така сама ситуація?(

Ви не здобували освіту на бюджеті. Коледж - то зовсім інший рівень освіти. Він сюди не рахується

Дякую за відповідь :purple_heart:

Я обрала ніколи не здобувала і мені ось це висвітлили.
Я ще не перевелась на заочну форму але планую перевестись або відрахуватись.
Що мені робити надимати далі? Все буде добре?

Ооо в мене теж таке було на початку, але я відрахувалася ц зараз це пропало, тому краще вам піти з коледжу

Да, вы никогда еще не учились на бакалавриате, на бюджете.
Но, так как вы все еще числитесь на бюджете, работает другое правило - нельзя одновременно учиться на бюджете в двух местах, независимо от уровней.
Это сообщение - предупреждение. Если к моменту зачисления на новый бюджет (когда и если это случится) вы по-прежнему будете числиться в ЕДЕБО на “старом” бюджете - система не даст вас зачислить на “новый” бюджет. Так что не тяните с этим )

1 Вподобання

Допоможіть будь ласка. Я випадково обрала що вже навчалась за бюджетні кошти на бакалавра. Але це помилка я ніколи не здобувала освіту за бюджетом, заяви вже подані на бюджет, що робити? Мені відмовлять?

Этот пункт - для справки для тех, кто будет обрабатывать ваши заявки в ПК. По идее, после этого они должны проверить в ЕДЕБО, что вы действительно учились уже на бюджете. А могут и не проверить )
Можно попробовать перезвонить в ПК, в которую подавалась первая заявка, объяснить ошибку и попросить исправить (если у них есть право исправлять именно этот пункт)
Но, в общем, этот пункт просто для ускорения обработки заявок. На сам автоматический процесс конкурсного отбора в ЕДЕБО, насколько я знаю, он не влияет.