Вступ до декількох фахових коледжів з паперовим атестатом сторого зразка

маючі атестат старого ( ще паперового) зразка на контракт в коледж можна вступити з подачею лише паперового документу ( не можна створити електронний кабінет вступника).

Питання: це означає що подати документи можна лише в один коледж?
Чи можна залишити паперові копії, показавши оригінал, в одному коледжі і віднести копії / оригінали ще в інші?

Прямо це не заборонено, але залежить від волі приймальної комісії коледжів?

Ви збираєтесь навчатись одразу в двох коледжах чи мова лише подавати заяви?
Якщо лише подавати заяви, то навіщо лишати оригінал в коледжі? Ви його їм лише показуєте для створення заяви, і вони Вам його мають повернути. Якщо не повернули, то вже не хочуть аби Ви від них втікли. Взагалі навіщо Ви подаєте декілька заяв на контракт? У них хоч в якомусь році був повністю заповнений лімітний обсяг?

1 Вподобання

дякую за відповідь.
Я не в курсі правил і передісторії набору попередніх років, тому і спитав. Таких мамонтів вже небагато залишилось, то і запитів про вступ з паперовими документами та ще і в коледж, а не в ВНЗ нема )).
Кожен за останніх років особливий. Я перевіряв на VSTUP.OSVITA - 2021,22,23,24 роки всі мали свою специфіку.

лімітний обсяг в цілому освітньому закладі ні в якому коледжі не заповнений, але на окремі освітні програми є аншлаги.

Ви дивитесь по кількості заяв. А більшість людей подає багато заяв, а потім іде вчитись лише в одне місце (рідко в 2), тому кількість заяв до уваги не беріть. Більшість з них просто пусті заяви за якими ніхто вчитись не прийде. Там ще багато тих, хто подає 15 заяв в універ, а потім ще про всяк випадок в коледж. А вчитись підуть в універ. Можете, якщо цікаво, подивитись на “абіт-пошуку” пару прізвищ. Там буде вказано всі заяви з вказанням пріоритетів. І цілком може виявитись, що людина подала за 1ми пріоритетами, наприклад, в Київський виш, потім у Вінницький, а потім ще у якийсь Вінницький коледж. А вчитись насправді буде саме в Київському виші. І все інше, то незрозуміло для чого, бо “аншлаг”. так Ви ж самі той аншлаг і створюєте, заповнюючи безліч заяв

2 Вподобання