Послідовність освіти при відрахуванні і повторному вступі

Добрий день! Підкажіть будь ласка, я кілька років тому вступав на бюджет до університету, на бакалавра, був відрахований на першому семестрі, першого курсу, поновлення не можливо. Якщо я знову хочу вступити до університету на бакалавра, чи буде вважатися освіта послідовною? Якщо ні, підкажіть будь ласка які варіанти, дякую! Диплому бакалавра я не маю.

Жодних варіантів. Всі варіанти за теперішнього порядку будуть порушенням послідовності.

Але юридично, це не правильно, рівень не завершено, на рівень вище не можна без завершення попереднього, поновлення також не можливе на 1 курс, це патова ситуація.
Можливо в судовому порядку оскаржити таке трактування речей міністерством освіти, адже воно суперечить закону про безперешкодний доступ до освіти?

Я так розумію, що такий порядок розроблений саме для “вічних студентів”, як пудуть постійно перевступати, і не закінчувати. До міносвіти це не має відношення. Це питання до міноборони. Чи можна оскаржувати - питання до адвокатів. Але свого часу (ще коли я навчалась) відстрочка також давалась лише один раз. Якщо відрахували, то вже не діє. Тож це не зовсім нововведення, а швидше повернення до старого і забутого

Ну в такому контексті логіка трохи є, але якщо людина в той час коли вчилася, не користувалася відстрочкою і просто банально не пішло навчання (наприклад як у мене, вчився ще до початку повномасштабного вторгнення і не сподобалась обрана спеціальність та і через хворобу єдиної рідної людини треба було йти заробляти гроші). Як на мене то щоб не було вічного студентства, вводиться, як правило, заборона на вступ в рік відрахування. Але що маємо те маємо, дякую за інформацію.