Чи можуть відмовити у поселення в гуртожиток за те, що ти чоловік

Добрий день. Був у людини, яка займається перепоселенням у інший гуртожиток, то мені відмовили з причиною “я чоловіків туди не заселяю”, хоча я хотів до свого одногрупника, який мав вільне місце у своїй кімнаті. Після цього одразу запропонували найгірші варіанти з усіх на “йди звідси”.
Це адекватна причина і до кого можна звернутися, якщо це неправильно?

зазвичай гуртожитки закріплені за певними факультетами. як я розумію, Ви хочете заселитись в гуртожиток який не закріплений за Вашим факультетом. Тому Вам можуть офіційно відмовити саме з цієї причини, а не тому, що Ви чоловік. Поселитись в “чужий” гуртожиток можуть лише за особистою домовленістю з комендантом (і тим більше не зараз, бо спершу заселять у вересні тих, хто там має жити, а потім, якщо лишаться вільні місця, то підселити інших). І саме з цим може бути пов’язана відмова коменданта чоловікові, бо на факультаті ведеться облік всіх військовозобов’язаних з вказанням місця проживання.
PS: але це лише мої варіанти чому можуть відмовити. Я навіть не знаю правила поселення у вашому навчальному закладі.

Я ж написала, що не знаю правил поселення в гуртожитки у вашому навчальному закладі. І відповідно не можу сказати чому люди з одного факультету проживають в різних гуртожитках. Може він не у своєму живе. Підходьте в деканат. Саме вони мають займатись розподілом місць та виписувати ордер в конкретний гуртожиток.

1 Вподобання