Вітаю , я зараз закінчую 9-й клас. У мене не дуже хороші оцінки, і я хотів би їх виправити, щоб у атестаті були добрі результати. Що можна зробити, щоб покращити оцінки? До кого слід звернутися, якщо вчителі відмовляються допомагати? До кого можна звернутися для вирішення цієї проблеми?
Цим питанням треба було займатися, як мінімум з листопада минулого року, щоб І семестр покращити. А не 1 червня, коли вже усім учням виписують табелі і атестати. Як то кажуть:“поздно пити боржомі, якщо почки відказали”. Ні вчителі, ні адміністрація, ні МОН вам тепер не допоможуть. Треба було раніше думати, а не просиджувати штани безвідповідально цілий рік, і проснутися в червні з претензіями до вчителів. Чого зараз згадали за оцінки? Треба було згадати в серпні, або через рік.
4 Вподобання
Не засмучуйся через оцінки, вони нікому в житті ще не стали у нагоді. Люди з вищої освітою працюють на касах супермаркетів, тому що освіта в нашій країні нікому не потрібна. Краще щось вміти робити руками: автослюсар, швачка та інше.