Заочна освіта і педагогічному закладі

Вітаю!
Я хочу здобути другу освіту - педагогічну. В мене перша вища освіта - магістр з інформаційних систем Одеського Національного Політехнічного Університету 2012 року. Педагогічної освіти в мене немає. Я хочу отримати фах вчителя фізики. Це можливо зробити на заочній формі навчання? Я не дуже розумію, яку форму навчання мені шукати - бакалавр або є можливість вступити до магістратури? Чи можливо вступити й отримувати освіту віддалено? Може хто підкаже ВНЗ, якому варто привернути увагу. Я думав, може обрати якийсь заклад на сході країни.

  1. Звісно педагогічну освіту можна здобувати заочно. 2. Якщо вже маєте диплом бакалавра, то можете відразу вступати в магістратуру. 3. Якщо хочете отримувати якісну освіту, то й вступати краще в рейтингові профільні виші (може в Драгоманова?). Ну а щодо університету на сході, то досить дивне бажання. На мою суб’єктивну (повторюю суб’єктивну) думку не варто обирати заклади, які взагалі невідомо в якому режимі працюють.

Дякую за відповідь!
В мене вже є диплом магістра в технічній галузі.
Я думав про начальний заклад зі сходу з альтруїстичних міркувань, щоб підтримати їх. В мене немає мети робити серйозну кар’єру вчителя, скоріше це позов душі на волонтерських початках.
Може ви маєте рацію по декількох питаннях:

  1. Чи можна вступити віддалено й навчатися без відвідування закладу?
  2. Іспити. як я зрозумів, потрібно скласти два іспити - англійська й фаховий іспит. Англійська мене не турбує, а по фаховому іспиту є питання - де подивитись теми й може приклади іспитів. Де взагалі можна скласти ці іспити? Як я зрозумів, це щось по типу ЗНО - реєструєшся й складаєш іспити десь у спеціальному центрі?

Ваховий іспит складається у виші. Програму можна подивитись на сайті обраного вишу. А щодо віддаленості, дзвоніть у виш, і запитуйте у них.