Дострокове переривання декретної відпустки

Доброго дня. Прийнята на роботу на 4 години предмет “Сходинки до інформатики” на постійне місце, на той момент більше годин по цьому предмету не будо. Але потім у період декретної відпустки основного працівника викладала у старшій школі інформатику в початковій не мала жодної години записів у трудовій ніяких не робили писала заяву " перевести на період дикретної відпустки" (цієї заяви в особовій справі немає). Пішла в декретну відпустку і зараз написала заяву “Про дострокове переривання декретної відпустки”. За цей період предмет “Сходинки до інформатики” змінив назву на “Інформатика” і в початковій школі збільшилася кількість годин до 16. Мені сказали написати заяву про вихід на роботу вчителем інформатики на не повне тижневе навантаження 6 годин, але дають мені 18 годин інформатики в старшій школі і я написала таку заяву та приступила до роботи. Та я хочу повернутися в початкову школу. Керівництво каже що там на цих годинах працює завуч і максимум що я отримаю це тих 4 години на які я була прийнята. Це дійсно так чи є якісь варіанти?

Думаю, що вам варто написати заяву і перейти на повне навантаження. У зв’язку з тим, що я маю у 2019-2020 навчальному році навантаження 18 годин, прошу змінити умови трудового договору, перевівши мене на посаду вчителя інформатики з повним навантаженням.

Доброго дня. Цікавить питання, щодо ситуації, яка склалася. Я вчитель у відпустці по догляду за дитиною і вирішила вийти раніше на роботу, при цьому я на постійному місці, а на моєму зараз тимчасовий працівник. Я підійшла до директора попередити, що хочу вийти раніше, але не отримала внятної відповіді, з його слів він ще не знає, чи зможу я вийти, хоча зараз на моєму місці вчитель пенсіонер по контракту. Чи може мені відмовити директор і як я маю в цій ситуації себе захистити? До кого необхідно звернутися, щоб відстояти свої права?

Написати заяву про вихід на роботу. Директор не може відмовити під жодним приводом.
Ви маєте абсолютне право вийти на роботу в будь-який момент.

Щиро дякую за відповідь)