Справжня дистанційна форма вищої освіти. Хто стикався?

Маю намір у 2024 році вступити до внз на дистанційну форму (не ту яка просто форма денної, а ту яка прям на вступ.інфо виділена в окремий блок)
Але дуже мало інформації про таку освіту по інтернету.
Дивилась що така форма є в КНЕУ, КРОК, КНУТД, МАУП
Може хтось сам стикався, чи в когось є знайомі, що можете порадити? Де вона краще? Я поки схиляюсь найбільше до КНЕУ
Також якщо сюди хтось забреде, хто сам або знайомі на ній навчались, будь ласка поділіться враженнями. Як відбуваються сесії, як сильно викладачі вимагають роботи по дедлайнам. Взагалі по відчуттям відношення більше як до очника чи як до заочника?

Ну єдиний достойний (з вказаних Вами) університет - КНЕУ. От і зверніться туди аби взнати як відбувається навчання за дистанційною формою. В нормальних вишах на будь-якій формі вимагатимуть вчасного виконання робіт (або як Ви написали “по дедлайнам”). А якщо не збираєтесь нормально вчитись, а потрібно лише диплом отримати, то можна звісно і в МАУП або КРОК

1 Вподобання

А з чого ви взагалі взяли що я не збираюсь нормально вчитись? що за упередження?
Якраз аби не збиралась - пішла би на заочку, нащо тоді взагалі йти на дистанційку
Боюсь що буде відношення таке як до заочників і такого не хочу
А на денне піти не можу - треба працювати

А де Ви побачили, що я так вважаю? Я Вам написала, що в будь-якому нормальному закладі є вимоги. А далі “якщо…”. Так є люди (дуже багато, я це часто пов’язано з тим, що вони вже працюють але їм потрібен диплом, наприклад, для підвищення, а не з чимось іншим). Якщо слова “якщо” Ви сприймаєте як такі, що це дійсно відноситься до Вас, то упереджене ставлення саме у Вас. Не треба додумувати за інших те чого інші Вам не казали і не писали.
Тепер інше: на денній формі дуже багато студентів працюють. В мене самої син з 2 курсу працював, і казав, що в його групі всі, хто хотів працювати саме за своєю спеціальністю, на 3-4 курсі всі працювали. І всі вони були на стипендії (тобто встигали, незважаючи на роботу, все здати вчасно, дехто з дівчат навіть на підвищеній стипенідії).

1 Вподобання