Відгул за відпрацьовані години

Добрий день! Прийнята на повне тижневе навантаження 10 год та 0.5(3 год х 5 днів) група з короткочасним перебуванням у школі, до цього навчального року мала завжди годино-уроки.
Фактично цього року перепрацьовую по 7 год щотижня. Чи маю право на відгули за відпрацьовані години?

Не буває відгулів за перепрацьовані години. Для відгулу має бути наказ, за яким Ви виходите на роботу в свій неробочий день (на повний день). Ось тоді є 2 варіанти: 1 надається відгул, з вказанням в заяві за який саме день берете; 2 за цей день проводиться додаткова оплата. Якщо ж Ви просто відпрацювали більше годин ніж затверджено тарифікацією (чому? За якимось наказам? Були заміни?) то буде просто перерахунок оплати праці

1 Вподобання

Добрий вечір. Я взагалі не бачу, де Ви перепрацьовуєте години. Ставка групи - 30 годин, а не 18. У Вас 0,5 ставки, це 15 годин + 10 годин за уроки.

не прийнята на групу, прийнята як вчитель початкових класів тому мої 18 год

По тарифікації у Вас 10 год вчителя початкових класів та 0,5ст. групи. Чи якось по іншому?

Порівняйте 2800грн без оподаткуання працювати вихователем 15 год на тиждень та 3100 грн без оподаткування 10 год

Сумно, але так держава оцінює нашу працю.

і поки будемо тільки сумувати, нічого не зрушиться з місця, потрібно діяти і відстоювати на всіх рівнях. Нема що втрачати

Ціього бути не може. Мінімальна заробітна плата 6700. Отже за 0,5 ставки Ви не можете отримувати менше 3350 грн. (або я не правильно розумію Вашу фразу “без оподаткування”, бо вона має означати “нараховану заробітну плату”, може Ви маєте на увазі 2800 - після оподаткування?).

1 Вподобання

нараховано 2800 грн за групу, значить у бухгалтерія десь недодає

попросіть розрахунок. Якщо відпрацювали повний місяць, то має бути обов’язково рядочок “доплата до мінімальної заробітної плати”

2 Вподобання

Дякую, це від вересня так, і немає рядочка “доплата до мінімальної заробітної плати”(((

це порушення. можете написати заяву в інспекцію з питань праці аби зробили перевірку

1 Вподобання

То взагалі безпорядок, навантажують годинами своїх, що прийняті на неповне тижневе навантаження, а іншим, що попало.
Взагалі на руки чистими виходить 6700 грн - при 4 років стажу і перевірка зошитів при навантаженні 10 год та 0,5 групи

У Вас заробітна плата має рахуватись окремо по окремим посадам, а не сумарно. Якщо на 0,5 ставки менше мінімалки (3350, то має бути доплата до мінімалки). Може 2800 - це лише посадовий, а окрім того є вислуга, ще якісь виплати, і сумарно сума нарахувань за посадою більше 3350, то ніякої доплати до мінімалки не буде.

2 Вподобання

Для того щоб розібратись із сумою заробітною плати, треба знати на скільки годин вас затарифікували + які надбавки і доблати встановлені. Крім того чи один і той же тарифний розряд по посадам вчиетля і вихователя? як ви атестовані?

1 Вподобання