Не видали атестат ПЗСО

У 2019 році відрахувалася з середини 3 курсу коледжу, мені віддали свідоцтво за 9 класів і академічну довідку. Я була занадто молода, і навіть не подумала спитати про атестат. Зараз вирішила вступити до ВНЗ, але для цього потрібен атестат. В коледжі мене ігнорують, вчора перший раз вислухали, сказали “я дізнаюсь” повісили слухавку. Сьогодні телефоную, у відповідь отримую “зараз перепитаю”. Питання в наступному: що мені робити, якщо виявиться, що вони його навіть не замовляли?

Якщо Ви отримали лише академічну довідку, то швидше за все проблема не в тому, що вони не замовляли, а в тому, що у цьому коледжі повну середню освіту надають не на 2му, а на 3 курсі. Ви здавали ДПА? якщо ні, то у Вас немає повної середньої освіти. Тоді Вам з тою довідкою треба звертатись в школу, та отримати повну середню освіту

1 Вподобання

Я запитувала в деканаті, сказали замовляють після 2 курсу. Обіцяли пошукати мій атестат, тепер ігнорять…

Ну то може шукають? Ви заяву написали? Коли? Розгляд будь-якої заяви - місяць. Він минув?

Отримала витяг з ЄДЕБ, атестат існує, в коледжі шукають. Також дізналася, що в разі його втрати, я можу написати заяву на дублікат. Чи він буде основним документом? Мене візьмуть в ВНЗ з дублікатом?

Так. Він матиме таку ж законну силу.

1 Вподобання