Переведення з посади завуча на посаду вчителя

Добрий день! Підкажіть, будь ласка, чи можу я перейти з посади завуча на посаду вчителя на повну ставку у середині навчального року. Маю 9 годин навантаження. Звісно, що тарифікація зараз підписана, і вільних годин немає. Але є люди які працюють на ставку і маю години “зверху”. Виконувати обов’язки заступника не можу, оскільки виник особистісний конфлікт із головою профспілкового комітету. Працювати на неповну ставку теж не можу собі дозволити, оскільки є одинокою матір’ю. Які правові шляхи виходу із ситуації можуть бути.

Так люди працюють. І забрати їх години протягом року Ви не можете. Як заступник директора Ви маєте це знати. Голова профспілки не є посадовою особою. Якщо Ви виконуєте своє обов’язки, то до чого тут голова профспілки.

Від годин “зверху” вчителі мають відмовитись добровільно. Ніхто посеред року не має права забрати ці години. Тому домовляйтесь з ними - це єдиний вихід. Але чесно кажучи я в легкому шоці - як голова профспілки може мати такий вплив на вашу роботу на посаді ЗАСТУПНИКА !!! Мені здається, що оцінювати Вашу діяльність має право виключно директор.

1 Вподобання