Чи потрібно повертати кошти за стипендію при переведенні на заочне

Доброго дня, на літній сесії вийшла на стипендію, отримувала її три місяці, а восени вирішила переводитись на заочну форму, чи потрібно буде мені повертати кошти за три місяці, коли я її отримувала?

Форма обучения, в данному случае, не важна.
Важна экономика. Если вы переводитесь на контракт (а, скорее всего, так и есть), то ничего возвращать не надо. У вас была одна попытка безвозмездной учебы на бюджете, и она закончится после перевода. Дальше, просто, будете платить за свою учебу сами.
Ну и насчет “переводиться осенью”. Я так понимаю, вы собираетесь начинать следующий семестр тоже на дневном, на бюджете. Тогда, возможно, ваш перевод на заочное “осенью” плавно перейдет на перевод зимой - со сдачей зимней сессии еще на дневном. В деканате в курсе вашего решения? Что сказали?

Я вже написала заяву на переведення і з 1 вересня буду навчатися заочно

Форма навчання звісно значення має. Оскільки на заочній формі відсутня стипендія. Але отримували Ви стипендію 2 місцяці (не розумію чому 3, якщо стипендія за результатами літньої сесії призначається з липня) тоді, коли ще були студенткою денної форми. Тому нічого повертати не треба. а ось з вересня Ви вже не будуте отримувати стипендію