Дістанційна освіта для учня 9 класу, що обрати?

Задумались с чоловіком про дистанційну освіту для сина, 9 клас. Може ктось щось зустрічав нормальне?

У моїх знайомих син вчиться в дистанційній школі “Оптіма”. Їм дуже подобається. Після усіх очних печерських ліцеїв, гімназій, - Оптіма для них найкращий варіант. Там принцип такий: учень може сам починати вчити уроки, коли зручно. Онлайн підтримка та допомога вчителів постійно. І головне, вони дуже слідкують за прогресом учня. Якщо дитина не виходить на зв’язок, не займається десь впродовж 1-2 дні – одразу повідомляють про це батьків. Тобто суворо слідкують аби дитина не прогулювала та вчилася.

Ще можу порадити онлайн школу “Вега”. Вона менш популярна, але за відгуками дуже крута. Діти отримують такі самі свідоцтва, як в державній школі. Директор робить усе можливе для комфорту та навчання учнів. Можете знайти її у Тік Ток та послухати усе про школу.
ok_sana.polishchuk

Благодарю Оксана за столь полезный ответ. Да, про Оптиму слышала много. Про Вегу уже почитала. я пока тут просматривала, кто сто рекомендует, набрела на новую онлайн школу. https://kidslife.org.ua/ Пообщалась с директором. Мне понравилось. Записала сына туда. Буду смотреть, пока все нравится. Вообще, хочу, чтобы дети учились очно, как мы с мужем. Живое общение всегда лучше.

1 Вподобання