Пріоритетність заяв

Така ситуація, подала три заяви на вступ: філологія -1 пріоритет, публічне управління - 2 пріоритет, садово-паркове господарство - 3 пріоритет. У персональному кабінеті статус заяви змінився “рекомендовано на бюджет” лише на садово-паркове господарство( на ньому я перша в рейтинговому списку, але на публічне управління друга в списку), але на освіта юа в рейтингових списках у статусі заяви на філологію та на публічне управління написано допущено до конкурсу і знизу написано рекомендовано на бюджет за #3 пріоритетом(і на філологію і на управління за 3).
Питання: у мене є шанс вступити на публічне управління? чи лише на садово-паркове господарство? Заздалегідь дякую.

Шанс вступить есть на всё! И даже можно поступить на всё сразу и одновременно )
Но на бюджет - теперь - только по той рекомендации, которая уже выставлена. Новой рекомендации на бюджет в этом году уже не будет…

Але в рейтингах саме на публічне управління в статусі заяви є рекомендація на бюджет лише для однієї людини, хоча бюджетних місць 5. У всіх інших, в тому числі і у мене просто допущено до конкурсу. Я не дуже розумію чому мене рекомендовано на садово-паркове з пріоритетом 3, якщо по балам я цілком проходжу на публічне управління з пріоритетом 2 :confused:
Можливо треба з’ясувати з приймальною комісією?

Скорее всего бюджетных мест там - “максимальний обсяг - 5 БМ”. Т.е. там могло быть до 5 бюджетных мест. Но в результате широкого конкурса выделено меньше - всего одно.
А проверять свои шансы надо не по спискам в отдельных вузах, а по широким рейтинговым спискам по своим специальностям: #ВСТУП 2023 | електронний кабінет | конкурс
Скоре всего, по широкому конкурсу вы и не прошли по описываемому приоритету.

3 Вподобання