Привіт всім. Хотів би чисто поцікавитися. Ті із вас, хто усвідомленно подавали заявки на дистанційне навчання у ВНЗ минулого року або раніше (якщо таке було). Як воно проходить? Це як заочна форма навчання, але дистанційно (інакше я не дуже розумію по яким причинам набирали і досі набирають лише по 3-5 студентів, а не цілі группи по 20-30 людей). Наскільки часто у вас бувають пари (і наскільки часто вони повинні бути по розкладу). Як в цілому навчання дистанційно? Чи справді зручно? Чи не вимагали в якийсь момент приїхати показатися вживу? Розкажіть все, що є цікавим на вашу думку.
Ну порівнюючи з 2013, коли я навчався на 1 курсі денної очної форми, коли на потоці було 100 студентів, а зараз пішов знову навчатися в 2022, можу сказати, що це відстій в плані атмосфери, але є змога спілкуватися із викладачами, тобто є більш щільний контакт, оскільки немає студентів майже)
Пари йдуть за розкладом, вставати рано не потрібно, студентів мало на них тому можеш поставити питання викладачу.
В денній очній формі найкрутіше було це те, що ти можеш тусити, спілкуватись, цієї соціальної складової тут немає. Якщо тобі 30 як мені, то це нормально, в 17 років мені було б нудно))
Стосовно дистанційного навчання у ВНЗ у 2022-2023 н.р.
Навчання проходило згідно розкладу, платформа ,на якій був зареєстрований студент,фіксувала ваша присутність на парах. Викладачі пояснювали програмовий матеріал,лекції,лабораторні,після того складалися модулі,після модулів заліки і в кінці семестру екзамени. Все проходило систематично,тільки онлайн. Якщо ви присутні були на «парах»,все здали,то екзамен можна було отримати автоматом.
в 2022-2023 не можу сказати. Наші підвідомчі заклади з вересня працювали в очному режимі. А ось в 2021-2022 році, коли син навчався в магістратурі, то був навіть факт, що пожалілись на викладача, яка не виходить на пару, то потім на її пари підключалвся декан та дивився скільки людей на парі.
Навчалась дистанційно. Навчання проходить через Зум (лекції) та мудл (навчальна платформа для тестування).