Конкурсні пропозиції відсутні!

Допоможіть будь ласка вирішити питання!:pray:
Єдбо в подачі заяв ,конкурсні пропозиції відсутні!!!
Всі поля заповнені правильно!
На будь яку
професію пропозиції відсутні!

яка саме спеціальність і на який рівень?

1 Вподобання

Правоохоронна діяльність (бакалавр

Наскільки я знаю. На спеціальності силових органів (військова справа, правоохоронна діяльність та пожежна безпека) не можна подати заяву через єдбо. Ці данні є засекречені, оскільки, вступаючи Ви перестаєте бути цивільною особою, а стаєте рядовим. Треба звертатись безпосередньо в виш. Тим більше там же треба проходити “творчий конкурс”, а нормативи Ви точно не здасте он-лайн

1 Вподобання

Правоохоронна діяльність
https://abit-poisk.org.ua/rate2018/direction/488832
Друг поступав на другу вищу, відправили з поліції.

https://abit-poisk.org.ua/rate2012/direction/26730
Право. Подруга поступала.

https://abit-poisk.org.ua/rate2012/direction/2668
Пожежники.

Зашифровані спеціальності - це там, де поступаєш курсантом. На всі ці спеціальності можна поступати цивільно і не здавати фіз.нормативи.

Право - це цивільна спеціальність. А інші ваші посилання виводять на небюджетну пропозицію. У них зовсім інші умови і вступу і навчання. Вони, на відміну від бюджетників, є студентами, а не курсантами. Не живуть в казармах, не стають рядовими з першого року навчання та не отримують обов’язкове працевлаштування.

Так ті, що вчаться на поліцейських (курсантами), теж поступають на право. Я знаю, бо поступала. Той самий код спеціальності, тільки додатково фіз.нормативи для вступу, живеш у казармі та потім відпрацьовуєш витрачені державою кошти у якомусь далекому від цивілізації райвідділі, якщо по блату не всунутись на місці (у Львові, Києві чи Харкові, де топові “мєнтовські” університети).
Ще один приклад. Ті, що поступають на кібербезпеку курсантами, є військовими та живуть у казармі, хоча це та ж сама кібербезпека за кодом спеціальності, на яку студенти поступають в звичайні виші на бюджет. Друг закінчив КПІ та жив у казармі. В списках на вступ його не знайти. Служить зараз у держпецзв’язку. Подруга вчилась на бюджеті на кібербезпеці в ВНУ ім. Лесі Українки, курсантом не була. Той самий диплом, та сама кваліфікація написана. Я бачила дипломи.
Навіть на психолога можна вчитись курсантом у ВНЗ внутрішніх справ, жити у казармі та працювати психологом у поліції. Та ж спеціальність 053.
Так що не всі бюджетники є курсантами. Не всі “цивільні” вчаться на платному.

не знаю в якому році Ви вступали. Але право - 081, а правоохоронна діяльність - 262. Кібербезпека - це взагалі інша спеціальність - 126. У моєї колеги син закінчив Дініпровський університет МВС саме як рядовий. Моя подруга працювала у філії Харківського університету МВД (наразі закрита): у них були курсанти на бюджеті і студенти на контракті.

На кібербезпеці можна вчитись курсантом на бюджеті, можна вчитись як цивільна особа на бюджеті чи платному. Різниця в тому, що курсантів не показує у базі. То це військова спеціальність?

На право можна поступати на бюджет як цивільна особа і на бюджет як курсант. Можна поступати також на платну форму навчання. Те саме з правоохоронною діяльністю.
Ви з самого початку щось не те пишете.

Майбутнім курсантам (за державним замовленням) / Категорії / Приймальна комісія
Курсанти право, правоохоронна діяльність і психологія. Ви вище писали, що право - це цивільна спеціальність.

https://abit-poisk.org.ua/rate2015/direction/149681
Сусід поступав, він тут є в рейтингу. Вчився як студент, а не курсант. Повно державних місць на право, вчився на державному. Ви писали вище, що бюджетники - це курсанти.

Де я написала, що на право не можна навчатись на бюджеті? Дівчина питала конкретну спеціальність “правоохоронна діяльність”.