Зателефонувати з університету і сказали що можна везти оригінали

Подала заявку до університету на бюджет,мені зателефонували і сказали що з моїми балами я проходжу на контракт і що вже можу подавати оригінали(хоча офіційного оприлюднення результатів ще не було).Підскажіть,чи залежить швидкість подання документів від ймовірності зарахування?Я так розумію ,що кількість місць на контракт теж обмежена і якщо я не подам документи якомога раніше, то ВУЗ може взяти абітурієнтів з вищим балом,або тих хто раніше приніс документи,правильно?

Вони просто блефують, розслабтесь. Майже ніде ліцензійний обсяг на контракт не заповнюється на 100%, хіба що в умовному КІМВ. На контракт майже скрізь недобор і вони хочуть видурити у Вас оригінали документів та вже не випускати зі своїх чіпких лапок. Якщо складеться так, що Вас зарахують в інший заклад на бюджет ці вже не віддадуть Вам оригінали, і доведеться вчитись тут на контракті.
Не метушіться і не приймайте швидких рішень. Закладів освіти в Україні вже більше ніж абітурієнтів, місць вистачить на всіх, а контрактних місць тим більше. Без місця Ви точно не залишитесь, і коли пройде хвиля зарахування на бюджет, а Ви не дай боже нікуди не потрапите, спокійно оберете собі заклад, куди занести документи на контракт. І кожен з них Вас з радістю прийме.

3 Вподобання

Погоджусь з кожним Вашим словом.
Раніше махінації були з трьома хвилями, тепер змінили правила вступу на пріоритети, а ВУЗи все одно намагаються надурити вступників.

1 Вподобання

Дякую вам!Я теперь спокійна)

1 Вподобання