Втрачено атестаційний лист

Вчитель при прийомі на роботу повідомив, що на окупованій території залишились оригінали документів: трудова та атестаційний лист. Копій немає. Чи можливо відновити атестаційний та трудову під час зміни місця роботи.

1 Вподобання

Нехай та організація, яка атестувала вчителя, повторно видасть документ. Вони ж ведуть базу та все мають на обліку. А по трудовій ще менше проблем - весь стаж видно в податковій або в “Дії” при замовленні форми ОК-5 або ОК-7. Трудові, на жаль, нерідко губляться, і повторно записи в нові трудові ніхто не вносить, особливо при ліквідації підприємств, які їх вносили. Якщо записи були ще до електронних баз, то можна подати запити до архівів та все підтвердити.

Дякую. Все зараз зберігається або ні на тимчасово окупованій території

Такого не може бути, щоб вчителя атестували десь в якійсь там області та не передали інформацію вище на міністерство чи ще кудись. На це ж ідуть державні кошти, відповідно має бути звітність по базах, які майже всюди давно електронні. Тобто мають бути зафіксовані державні витрати, ПІБ вчителя, де і коли навчався та атестувався.

1 Вподобання