Магістратура інша спеціальність ніж бакалаврат

Доброго дня! Я закінчую бакалаврат “Дошкільна освіта” Чи можу я далі поступити в магістратуру на спеціальність Філологія чи Середня освіта :Англ мова?

1 Вподобання

Так, наразі законодавство це дозволяє.

1 Вподобання

Так, можна, якщо здасте додаткові фахові іспити.

1 Вподобання

Вступайте до нас в СНУ ім Даля на 014.021 середня освіта (англійська мова і література). Все дуже доступно пояснюють, навіть мені інженеру)

“навіть мені інженеру” звучить якось дуже принизливо. Інженер повинен мати гарні знання математики та аналітичний склад розуму, тому справжньому інженеру якось особливо доступно пояснювати не потрібно. Тому, особисто для мене, Ваша рекомендація звучить дуже сумнівно. Шкода, але я б після такого до вишу де Ви навчались не стала б вступати

1 Вподобання

Ну я начебто рекомендував не перший вуз, який надав інженерну освіту, а філологічний факультет теперішнього ВНЗ. Перший ВНЗ я і не рекламував та факультету того - метрології вже нема. Більш того, пропрацювавши 5 років на інженерній посаді, усі необхідні знання з теоретичної фізики я отримував самостійно.
З приводу фрази ““навіть мені інженеру””. Таке порівняння мною було написано з метою продемонструвати креативний підхід викладачів, які за 1 рік людині з технічною освітою пояснили гуманітарні дисципліни, особливо латинь. Хоча, на момент вступу я вже працював викладачем технічної англійської мови, але на відміну від першого ВНЗ, де замість дисциплін за спеціальністю я чув історії про службу в армії, Корольова та його аспірантів, в теперішньому ВНЗ мені були надані практичні рекомендації з приводу тих ситуацій, які траплялись в мої педагогічній
практиці)
І можливо ця самоіронічна фраза не в найкращому світі виставляє автора поста, але ніяк не СНУ ім. Даля)

3 Вподобання