Міжнародний сертифікат з англійської мови замість здачі НМТ (ЗНО) в 2024 році

Які сертифікати міжнародних мовних іспитів з англійської мови можна буде зараховувати, як оцінку ДПА після 11 класу в 2024 році? Школа не спеціалізована з вивчення іноземної мови.
Чи будуть враховуватися сертифікати, отримані після проходження онлайн-тестування? В зв`язку з військовим станом більшість тестувань на отримання таких сертифікатів проводиться в онлайн режимі

А вам вже відомо що буде ДПА в 2024 році?
Вже 3 роки поспіль ДПА для учнів скасовується,через карантин ,

Жодні і ніяким чином враховуватись не будуть при визначенні оцінки ДПА. Наскільки мені відомо, така опція українським законодавством на сьогоднішній час не передбачена. Якщо ДПА буде (у формі ЗНО), то ви матимете змогу пройти його у відповідному центрі за кордоном.

Якраз така опція була передбачена (наприклад (Які результати міжнародних мовних іспитів можна зарахувати як оцінку ДПА в 9-му та 11-му класі – оприлюднено список | Міністерство освіти і науки України ), але до військового стану тести на сертифікат здавали не онлайн, тому й виникло таке питання.

згоден. але надана вами інформація була актуальна стосовно 2019 р. (даний список має оприлюднюватися в методичних рекомендаціях кожного року з внесеними змінами), коли не було ні ковіду ні війни. Та і ДПА за кордоном тоді здати не можна було, а наразі така опція буде існувати в разі чого. Хоча, треба чекати методичних рекомендацій від МОН на 2024, а вони зазвичають з’являються в січні місяці року здачі.

Ми в Україні. Здача подібного тесту і врахування його результату підчас ДПА (ЗНО, НМТ) мала б мотивувати дітей до вичення іноземної мови, але наші реалії дещо інші, на жаль.