Доброго дня, закінчую 3 курс на факультеті 035 Філологія українська мова та література, але розумію, що шкільна освіта мені не підходить та й в університеті ставлення. Вже рік розмірковую про іншу спеціальність. Покинути хотіла ще в кінці 2 курсу, але мене зупинили.
Чи можливо мені зараз перевестися в інший університет на спеціальність “право” або “психологія”? Що потрібно зробити для цього?
Це Вам для початку слід звернутись туди, куди хочете переводитись. для переведення має бути: 1. згода обох вишів, 2. невелика академічна різниця (а після 3 курсу вона може бути дуже значною, особливо на право), 3. наявність місць. Тому спочатку зверніться до тих, куди хочете переводитись аби визначити чи є в них місця чи яка буде академічна різниця
1 Вподобання
Після закінчення повних трьох курсів Вам раціональніше вже довчитися 1рік, отримати диплом бакалавра і вступати на магістратуру на психологію. Або вступити на 2 вищу освіту знову на бакалаврат на право (бо перехресна магістратура по праву заборонена) не по зно, а по диплому бакалавра на 2 курс.
1 Вподобання