На яких підставах можна отримати академічну довідку і де вона знадобиться? На майбутнє: дякую за відповідь.
Академічна довідка – це документ встановленого зразка, що містить
інформацію про результати навчання, назви дисциплін, отримані оцінки
і здобуту кількість кредитів ЄКТС здобувачем вищої освіти, який відрахований
із закладу вищої освіти до завершення навчання за освітньою програмою.
Для отримання академічної довідки здобувач вищої освіти звертається до деканату.
Академічні довідки оформлюються на бланках розміром не менше
формату А4 (210х297 мм) та виготовляються поліграфічним способом на папері
щільністю не менше 150г/м.
Знадобиться, якщо Ви захочете продовжувати навчання.
Дякую за попередню відповідь.
Потребую консультації : потрібна Академічна довідка з вузу який розформований у 1996 році, студент переведений для продовження навчання, яке успішно закінчив у 1999 році. Є диплом і витяг з диплому про закінчення ВУЗу.
На даний час потрібна довідка про навчання з 1991 по 1996 року в вузі який розформований.
Вам академіфчна довідка чи довідка про навчання? Бо Ви в різних реченнях про різне питаєте. За довідкою про навчання можна звернутись до архіву, в який розформований заклад здав документи. Академічну взагалі не розумію навіщо зараз за ті роки потрібно.
Академічна довідка і копія залікової книжки. Дякую.
якщо у више не було правонаступника, то всі документи передані в архів (я маю на увазі не архів закладу, бо закладу не існує, а саме архувну установу, наприклад в обласний архів). Там має бути і залікова книжка. Академічну довідку Вам мали видавати при переведенні. Ви її здали в новий виш. Але я не знаю які в них терміни зберігання. Але можете спробувати звернутись до того вишу в який перевелись