Прийом першокласників до навчального закладу м.Рівне Ліцею 18

21 травня 2023 року,я Яковенко Катерина Русланівна,прийшла в даний заклад,для того аби написати заяву на зарахування дитини до першого класу,але то був не прийомний день і мене попросили прийти 25,26,або 29 травня.наступного разу я завітала 26.05, прийшла не на 18:00,а дещо раніше,разом ще з одною мамою…і тут все почалося…вийшли пані медсестра,вона голова комісії,бо без неї нічого не роблять)вона одразу зазначила про те що ми занадто рано її потривожили,я була 2га в черзі,але побачивши військового в формі побігла до нього,я зауважила,що я наступна,до того ж з маленьким хлопчиком 1 рік і 8місяців,пані все ж почали спілкуватися зі мною,але не довго,почувши про те,що в нас нема одного зчеплення (немає вакцини ніде)вона лукаво усміхнулася і квапливо перейшла до військового,я стою з боку і слухаю…то не батько дитини просто він у відносинах з тією жінкою котра як і я прийшла з першачком,в них була довідка про зчеплення,але не було 2 зчеплень дифтерії,але пані медсестра все ж дозволили написати їм заяву і просто донести інші необхідні “папери”,докториня зазначила,що якби не кавалер в формі,то вона не прийняла б заяви.Я була в шоці від почутого,звісно я обуралася в голос…запитала,що це за поділ?в мене і батько служить і брат вже ветеран,дядько ветеран АТО і на разі на “0”…я з першого дня волонтерю…моєму сину було тільки 05міс,як він їздив обложений гум.допомогою для військових…пані лукаво посміхалися показуючи свою перевагу над мною…
Це мій перший досвід,обирали школу по місцю проживання,але судячи з такої "гостинності"до батьків -уявляю відношення до школярів і не дай Боже попасти в руки до цієї жіночки!

1.Не “зчеплення”, а “щеплення”. 2.з якою метою пишете? Хочете поскаржитись, що іншу дитину беруть до школи без обов’язкової вакцинації? Це не сюди. Можете звернутись до відділу освіти.

3 Вподобання

Що за херню я щойно прочитала?

2 Вподобання