Вечірня школа для військовослужбовців

Друзі, є таке питання. Я закінчив в 2014 році навчання 9 класів. Пішов у коледж, провчився 20 місяців і написав якусь бумажку, мені підсунули. Я пішов з навчання, бо загинув на війні батько. Я 2016 році пішов на схід захищати наші кордони. Зараз хотів би отримати вище, а не можу, бо 11 класів немає. Я діючий військовий. Що робити?

Як Вас могли відрахувати без отримання повної середньої освіти? Тим більше Ви мали бути неповнолітнім, а таке відрахування можливе лише за погодження служби у справах дітей? Ви можете піти і поновитись в коледжі. Можете вступити до вечірньої школи, якщо така є у Вашій місцевості (але у коледжі візьміть академічну довідку аби йти не у 10, а в 11 клас). Можете вступити у звичайну школу на екстернатну форму навчання. Взагалі не зрозуміло що за папір Вам “підсунули”, тим більше, якщо Ви були неповнолітнім ці питання мама вирішувати Ваша матір, а не Ви

Інше питання - це як в армію взяли особу без ПЗСО… Диво якесь

Бо після 9 класу беруть. І мені було 20 коли я пішов в армію.

1 Вподобання

Ви краще допоможіть, якщо можете

Галина все чітко написала. Візьміть довідку в коледжі та з нею зверніться до школи, можете дійсно піти одразу в 11 клас, а не 10. У мене однокласниця прийшла до нас в школу в 2 семестрі 11 класу з 2 курсу медучилища, це все реально і з досвіду.
Можливо, десь по сільських школах продзвоніть, там можуть і допомогти все зробити заднім числом, щоб Ви вже були зараховані і отримали атестат цьогоріч.