Відмова у встановленні 11 тарифного розряду

Добрий день. Працюю з вересня 2022 року вчителем англійської мови. На той час була прийнята за дипломом бакалавра. Мені встановили 10 тарифний розряд.

Через пів року отримала диплом магістра, кваліфікація: вчитель української мови і літератури, вчитель німецької мови. Написала заяву на встановлення 11 т. р., але мені ВІДМОВИЛИ, аргументуючи це тим, що кваліфікація у дипломі відрізняється від займаної мною посади.
Чи правомірні такі дії адміністрації? Чи можна мені все таки встановити 11 розряд? Чи є документи, за допомогою яких це можна довести керівництву?

Добрий день. Вас ізначально повинні були прийняти на 11 т.р, бо диплом бакалавра це базова вища освіта, 10 т.р. це рівень молодшого спеціаліста (молодшого бакалавра) або працюючий студент

Наказ 557, додаток 6. Можливо економлять.

Де це Ви таке взяли. в наказі 557, на який Ви посилаєтесь, 11 т.р. встановлюється “Фахівцям, які мають освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліста або магістра”. І взагалі, вже давно відсутнє таке поняття “базова вища освіті” (дивіться ЗУ “Про вищу освіті”)

1 Вподобання

Добрий вечір. Маю таке питання: дочка має диплом молодшого спеціаліста “вчитель фізкультури”. Була прийнята на роботу вчителем фізкультури і присвоєно 10 розряд. Через 3 роки отримала диплом бакалавра “вчитель математики”, але продовжує працювати вчителем фізкультури. В присвоєнні 11 розряду відмовили, бо вона не читає математику. Навіть, якщо отримає магістра не з фізкультури, то отримуватиме по 10 розряду. Чи правомірно це?