Про роботу психолога педагогом-організатором

Доброго вечора.
Сьогодні отримали зауваження від департаменту, що практичний психолог, який працює у закладі освіти на 0.75 ставки не може за сумісництвом працювати педагогом-організатором на 0.25 ставки в тому ж закладі, тому що це не сумісні посади (до прикладу привели такі аргументи: заступник директора, директор, педагог-організатор, психолог у школі можуть лише мати години, а не суміщати кілька посад, навіть якщо в сумі вони дають ставку). Якщо це так, то на які нормативні документи можна покластися, щоб розібратися в даному питанні?! Дякую.

Можу, звичайно, помилятись - але це нісенітниця. Це схоже на те, як нам забороняли давати педагогу-організатору, психологу та соціальному педагогу класне керівництво. Після вимоги показати відповідні законодавчі акти - відступили.
Видаєте наказ про сумісництво, складаєте графік роботи психолога та педагога організатора так, щоб вони не перетинались і все.

2 Вподобання

Звісно це нісенітниці. У людини завдяки внутрішньому сумісництву лише набирається ставка. Для керівного персоналу є обмеження, що вони можуть провадити лише педогогічну діяльність. А психолог не керівник, а спеціаліст. Для них такого обмеження не має

3 Вподобання