Вступ до вишу будучи вже студентом денної форми навчання

Питання наступне. Я студент 2 курсу ВНЗ денної форми, маю намір поступити в інший виш, за зовсім іншою спеціальністю на денну форму навчання бюджет. Але для вступу в інший університет потрібно надати атестат та додаток, який зберігається в університеті в якому я навчаюсь. Не хочу відраховуватись тому що не впевнений, що зможу вступити, і не хочеться зовсім з нічим залишитися, ну і стипендія 2 тисячі то є стипендія 2 тисячі. Але якщо зможу вступити то звісно заберу документи. Тому питання чи можна якось обійти це обмеження. Хочу вступити до НАВС курсантом. Що можна з цим зробити, чи в принципі мертва тема.


Вступ на заочну форму мене не влаштовує, це важливо

Для вступу Вам не потрібно відразу мати атестат. Ви в електронний кабінет будете подавати відсканований додаток (а вім мав у Вас зберегтись з минулого вступу). Якщо пройдете конкурс, то відрахуєтесь і заберете атестат з попередньог місця навчання

1 Вподобання

Про всяк випадок нагадаю, що при повторному вступі на бюджет потрібно буде відшкодувати вартість попереднього навчання. Без цього Вас не зарахують на бюджетну форму навчання. Зважаючи, що Ви плануєте вступати на зовсім іншу спеціальність (майже нічого не перезарахують), а вартість відшкодування зазвичай в рази перевищує вартість контракту, то за два роки Вашого попереднього навчання, сума відшкодування може становити вартість контрактного навчання за новою спеціальністю за чотири роки.

1 Вподобання