Доброго дня! Цікавить питання з приводу дистанційки та відовідальності

Добрий день! Наболівша тема: дистанційне навчання. З початку навчального року учні, що за кордоном не виходять на зв’язок взагалі.
В які інстанції звернутись ? як привернути батьків до відповідальності?

Ви не написали свою посаду. Якщо ви вчитель, то звертатися в інстанції та щось робити з батьками - це не в вашій компетенції. Потрібно просто робити як все є. Відсутній на уроці - н в журнал. Жодної оцінки немає - тематична або семестр н/а.

1 Вподобання

Я працівник психологічної служби закладу освіти, а саме соціальний педагог

У соцпеда ще менше повноважень у таких ситуація. У вас є посадова інструкція, де написані всі ваші обов’язки і того, що ви хочете робити там немає.

Як це не входить?
Всюди пише, що соціальний педагог забезпечує дотримання норм охорони та захисту прав дітей і підлітків, представляє їхні інтереси у різноманітних інстанціях (службі у справах дітей, суді тощо).
Дитина має право на освіту. Не з’являється на уроках - це прогул, а тут ще й не виходить на зв’язок. У нас в школі з прогульщиками працювали завуч, класний керівник і соціальний педагог. А хто ж ще має це робити? І чому тоді дитину не мають права відрахувати з коледжу, якщо вона неповнолітня, якщо нема погодження з соцслужби? Соціальний педагог - це той самий соц.працівник, тільки в школі.

1 Вподобання