Чи можливо врятувати сертифікат якщо тематичні і семестрові оцінки з цих предметів не задовільні?

Добрий день. Навчаюся наразі на 2 курсі коледжу. До вишу вступати не збираюсь. Мені потрібен тільки документ про повну загальну середню освіту. У мене всі оцінки високих балів і тільки з математики доволі низькі, що псує рейтинг. Залишається півроку до закінчення і тут таке. Чи можливо скласти якийсь екзамен щоб змінити цю оцінку в атестаті(хоча, технічно вона ще не виставлена в атестат)?
І я отримаю сертифікат про повну загальну середню освіту з оцінками які я заробила протягом школи чи мені обов’язково потрібно сдати ДПА щоб отримати сертифікат і його результати також впливають? Дякую.

  1. Якщо не відмінять ДПА (а це може статись навіть в квітні), то для атестату обов’язково треба його скласти, і оцінки виставляться в атестат. Жодних шкільних оцінок та не буде, там будуть вже ті оцінки, які Ви отримали зі “шкільних” предметів в коледжі + ДПА.
  2. Якщо Ви не збираєтесь вступати до вишу оцінки в атестаті нікого не будуть цікавити (більше того, роботодавця навіть оцінки в дипломі не будуть цікавити, бо важливі не оцінки, а знання і вміння).
1 Вподобання