Заповнення журналу 5 класу НУШ

Добрий вечір. Зараз дуже гучно обгорюють процедуру заповнення класних журналів НУШ, а саме 5 класів! Гучно, бо портал Освіторія опублікував статтю, а вже за кілька днів вона почала активно поширюватись і передруковуватись на інших сайтах!!!
Але ж ось, яке цікаве запитання - звідки раптово виникла колонку «Тема», а не «Тематична» ?!
Спочатку я прокоментувала це на одному з перепосилань, але відповіді не дочекалась…вчора написала у ФБ Освіторії, але ж знову - тихо!!!

Я щось пропустила, чи дійсно ніхто так і не бачив, і не чув про такі нововведення та зміни до заповнення Класних журналів?!

Цитую своє запитання, яке відправила Освіторії, з покликанням на статтю, прокоментуйте, будь ласка, раптом я дійсно щось проґавила…

«Добрий вечір. Вибачте, але маю запитання за статтею

Підкажіть, будь ласка, у якому документі є вказівка щодо запису слова «Тема», а не «Тематична» ?! Можливо я щось прогледіла, але, ніби змін до ведення журналів 5-11класів не було. Дякую.»

Відповідно до абзацу 2 пункту 3.2 Інструкції з ведення класного журналу учнів 5-11(12)-х класів загальноосвітніх навчальних закладів, Тематична оцінка виставляється до класного журналу в колонку з надписом Тематична без дати.

2 Вподобання

100% згодна, адже змін не було)))

Доброго вечора.До теми “Заповнення класних журналів 5 класу”
Чи є єдиний зразок заповнення сторінок класного журналу семестрового та річного оцінювання?У школі вирішено педагогічною радою - бальне оцінювання.
Також цікавить питання із заповнення сторінок журналу із зарубіжної літератури.
Читання,говоріння,письмо,аудіювання- як бути із цими записами?У календарному не зазначалися такі форми проведення оцінювання.В календарно- тематичному плануванні вказано :Напам’ять,УПЧ,РМ(письмовий/усний).Буду вдячна за допомогу.