Добрий вечір, будь ласка, підкажіть, що якщо я здам математику на найнижчий бал. Я хочу вступати на бюджет до факультету психології (соціальна робота КНУ), я читала, що математику там необов’язково подавати. Тобто простіше кажучи, якщо я здам на хороші бали ЗНО з української мови та літератури, історії України та англійської, а математику на ЗНО взагалі здам на погані бали, то це якось вплине на вступ? Я зможу вступити до бюджету? Будь ласка, підкажіть я нічого не розумію в мене все з нею дуже погано:sob:
ще немає затверджених умов вступу на 2023 рік. Тому Ви не можете точно сказати чи буде математика обов’язковим предметом на дану спеціальність. Предмети визначає не виш, а МОН. Якщо математика не буде потрібною, то на вступ ніяк не вплине. Вплине лише на середній бал атестату
2 Вподобання
Тобто оцінки в атестаті за 11 класс не мають сенсу, якщо середній бал не враховуєтсья при вступі до університету?Треба тільки добре здати ЗНО з предметів, які вимагає університет і все?
Кожного року різні вимоги. У мій рік вступу атестат важив 200 балів.
У КНУ на бюджет з низьким рівнем ЗНО не поступите, там для бюджету треба від 180 зі всіх предметів.