Чи можна навчатись на денній формі в 2-х закладах зі збереженням бюджету на одній зі спеціальностей?

Доброго часу доби, шановне панство.
У мене виникла така ситуація: зараз я навчаюсь у коледжі на денній формі навчання на бюджеті. З початком війни вирішила вступити до університету не залишаючи навчання в коледжі.
Чи можу я одночасно навчатись на денній формі і в університеті на комерції, і в коледжі зі збереженням бюджету?
Якщо “ні”, тоді як я можу поєднати навчання, щоб залишитись на бюджеті в коледжі та вступити на комерцію на 1 курс до університету?

Одновременно на двух бюджетах учиться нельзя. Независимо от формы и уровня.
А на контракт в университет поступайте. Препятсвий нет.
Другой вопрос, что если вы желаете поступать еще раз на дневное - это как на двух работах работать - мягко говоря, сложно. А грубо говоря - не потянете )

Питання було про денну форму навчання.
Дві денні одночасно - неможливі.

Да, раньше было такое. Сейчас я упоминания про такое в последнем Порядке приема не нашел. Убрали. Осталось только про учебу на бюджете только в одном месте. Количество мест учебы на дневном нигде не ограничивается.

Дві денні неможливі, причому тут те, що таке ніде не пише?
Яким чином особа може одночасно перебувати в двох аудиторіях? Герміон в реальності немає. За прогул пари викладач зобов’язаний ставити “нб”. Якщо навіть пари будуть у різний час доби, то це порушує будь-які норми навантаження на студента. Чи коли дитина йде на пари в 9 ранку, а приходить в 20 вечора, це по-вашому норма для неповнолітнього? Це і для повнолітнього не норма.

Я так и написал. А вы - подтвердили. :slight_smile: На двух дневных учится почти нереально физически (хотя сейчас есть дистанционка…), но поступать на два дневных никто не запрещает :wink:

2 Вподобання

Дякую за Вашу відповідь)
Я вже підтвердила інформацію, тому скажу так: в законодавстві немає заборони на одночасне навчання на 2 спеціальностях на денній формі.
Якщо студент бажає навчатись на денній і там і там - нема питань, головне щоб встигав.

Отож навчання на 2-х спеціальностях на денній формі навчання можливе

Як Ви будете навчатись в коледжі на денній, якщо в універі будуть пари в цей же час? Платити? Знаємо ми таких учєніків.

1 Вподобання

Трохи не так. Головне - щоб вчасно гроші заніс на контракт :wink: . Виші, які себе поважають і знають собі ціну, на таке не йдуть і мені відомі такі приклади. А ті, що хочуть нахапатись контрактників, вам ще й не таке порозказують… «Встигати» без додаткових оплат не будете :))

3 Вподобання

Ну, як бачимо, є такі Герміони сучасності. Але ви правильно сказали:

На жаль…

1 Вподобання

до чого це тут? хто хоче навчатись і навчитись - навчиться і на двох стаціонарах: індивідуальний план ніхто не скасовував. а хто не хоче, той і на одному стаціонарі буде платити.

1 Вподобання

переведусь на індивідуальний в коледжі, а в університеті на денній